22 mei - Madelief ophalen (GPX te downloaden)

Om nog meer te beseffen waar we het allemaal voor doen, fietsen we op zondag 22 mei naar het @prinsesmaximacentrum in Utrecht. En jij kan met ons mee! 🚴🏻

De route is onderaan de pagina te downloaden!

Gewoon om een mooie fietsrit te maken, om ons te ondersteunen, om bij te praten of om ook te bekijken voor welk goede doel wij strijden. Je mag alle 270 kilometers meefietsen, of bijvoorbeeld alleen het begin of het einde. Alles is mogelijk en wij waarderen je komst.🧡


We fietsen naar het Prinses Maxima Centrum om daar symbolisch Madelief op te halen. De dochter van een van onze renners. Madelief heeft daar in het afgelopen 1,5 jaar veel onderzoeken gehad en, m.u.v. controle-afspraken, hoeft zij niet meer terug. Dit mooie resultaat wensen wij voor veel meer kinderen.

Dit zal voor ons een van de laatste lange trainingen zijn voordat wij op 3 juni vertrekken voor een tocht van 3000km richting de Noordkaap. En dat in 10 dagen. Elke dag 300km…

De mooie en afwisselende route (incl. pauzes) die we hebben gemaakt kan je binnenkort downloaden op onze website. We fietsen rustig (zo'n 30 km/u) en vertrekken op zondag 22 mei om 7 uur vanaf fietsenwinkel Goossens in Groenlo (Ruurloseweg 22).

Elke vorm van betrokkenheid is welkom. Of je nou een klein stukje of helemaal mee fietst, langs de weg staat om ons aan te moedigen(er wordt een live locatie gedeeld), je ons verhaal deelt op social media en met je vrienden of een donatie doet. Elke hulp is welkom en wordt enorm gewaardeerd!

Ken jij nog mensen met een groot bereik die graag een steentje bijdragen aan het Prinses Maxima Centrum? Tag hen en daag hen uit om mee te fietsen of ons op een andere manier te helpen!

Tot 22 mei! 🧡

--------------


De route voor 22 mei is klaar

Komoot link: https://www.komoot.nl/tour/760...

Garmin link: https://connect.garmin.com/mod...

Download GPX: Download GPX-bestand

Er zijn 3 pauzeplekken, op 69 km, P bij station Wolfheze, op 132 km, bij Máxima Centrum en op 201 km bij P Deelerwoud (fietsknooppunt 85).